... egy kis éden Murau/Kreischberg környékén 1.100 m magasságban. 3,5 km-re vagyunk a kreischbergi falvak, St. Georgen és St. Lorenzen helységek központjától, idillikusan beágyazódva 30 hektárnyi erdő és mező közé. A hozzánk vezető, aszfaltozott és mindig úton bármilyen időjárás esetén is könnyen elérhetőek vagyunk.

Környékünk érintetlen szépsége csodálatos séta-, vándor- és kerékpárutakkal várja a pihenésre vágyó felnőtteket, távol mindenféle zajtól és forgalmas útvonaltól. A kis és nagy gyermekek játszó- és felfedező szenvedélye egyaránt sok inspirációt talál nálunk.
És mi mindent élhetnek itt át!
Nálunk találnak egy simogató állatkertet, háflingeri lovakat, törpe kecskéket és macskákat, játszóparkot hintával; építhetnek erdei házikót, kosárlabdázhatnak, asztali teniszezhetnek, természetes pályájú tekepályán és szabadtéri sakkon játszhatnak vagy kényelmesen grillezhetnek. Télen mozoghatnak eisstock dobás-, hóember építés-, szánkózás- vagy egy séta közben a csodás téli tájékon.
Utána Ön kipihenheti magát kényelmes és jólesően meleg szaunánkban.
Lassítson nálunk nyugodtan és engedje át lelkét a pihennésnek.

Saját ásványvíz forrásunkból folyó okleveles minőségű vízünk bizonyosan ízleni fog Önnek és egészséges ágyaink cirbolyafenyőből jót fognak tenni a vérkeringésének.

A Rosenkranz egy újonnan átalakított parasztház 6 lakással, 2 "Brechlhütte"-vel, 1 házzal cirbolya fenyőből, 1 szaunával,"Holzknechthütte"-vel grillezéshez és a gabonatárolóval - melyet csak gyermekek és állataink részére alakítottunk ki. Önellátó házaink és lakásaink 2 - 10 fősek. Télen síléceit és sícipőit a fűtött sítárolóban tárolhatja. A nagy pincehelyiségben berendeztünk egy olvasósarkot, estéit itt kényelmesen és pihentetően töltheti el. Gyermekei a játszószobában találnak szórakozást és játékokat.

Külön szolgáltatásként szívesen viszünk Önnek reggelente friss zsemléket. Mindjárt a közelben található egy kitűnő étterem is, ha egyszer nem lenne kedvük főzni.

E-Mail